Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Trio Amuse organiseert evenement voor Kunstcafé in Spijk

18 februari 2023 @ 20:00

Speciaal voor de kunstenaars van het Kunstcafé Gorinchem wordt er op zaterdag 18 februari 2023 een gezellig, smakelijk en leuk evenement georganiseerd in het thuishonk van de kunstenaars, De Lindehof in Spijk. De partners en introducés zijn uiteraard welkom.

Na het gebruikelijke Kunstcafé kan iedereen aanschuiven aan een uitgebreid Oriëntaals buffet om daarna in de theaterzaal van De Lindehof de cabaret-kleinkunstvoorstelling van Trio AMUSE mee te maken.

16.00 uur tot 18.00 uur :  Kunstcafé in De Lindehof in Spijk.

18.15 uur tot 19.15 uur   :  een Oriëntaals lopend buffet voor vleeseters en vegetariërs.

19.15 uur tot 20.45 uur  :  de voorstelling ‘Waarom ook niet’ van Theatertrio AMUSE

20.45 uur                          :  einde, maar De Lindehof is nog lang open om gezellig na te praten.

Let op!! Dit evenement is alleen toegankelijk op uitnodiging van een kunstenaar van het Kunstcafé.

 

TRIO AMUSE en hun voorstelling ‘WAAROM OOK NIET…’:

De cabaret- kleinkunstvoorstelling gaat over passie voor het theater. Wie kennen we allemaal nog en is het niet tijd voor wat nieuws onder de zon? En hoe zit het met de liefde? Heeft die ook een update nodig of hebben we alleen zelf een update nodig. Zijn er nog stiekem nieuwe taboes in ons leven geslopen? Anita Stevens, Marcel Vaandrager en Peter Kann hebben niet alle antwoorden op deze vragen, maar komen wel een heel eind.

Anita, Marcel en Peter zijn drie heel verschillende artiesten, die elkaar kennen van de Paul van Vliet Theateracademie. Anita en Marcel vullen elkaar op het toneel perfect aan. Tel daar het geweldige pianospel van Peter bij op en je hebt een succesvol trio.

De conferences en liedjes met eigen teksten worden allemaal als amuse aan het publiek gepresenteerd. Een voorstelling met conferences, liederen en mijmeringen, kortom: een voorstelling waar je bij moet zijn!

 

Gegevens

Datum:
18 februari 2023
Tijd:
20:00

Locatie

Theater De Lindehof
Spijkse Kweldijk 53
Spijk, 4212CX Nederland
+ Google Maps