Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Besloten optreden van Amuse op de nieuwjaarsborrel van Shantykoor Midscheeps te Leidschendam

januari 9 @ 21:00 - 21:30

Speciaal voor de leden en partners van Shantykoor Midscheeps uit Leidschendam wordt er op maandag 9 januari 2023 een gezellig en leuk evenement georganiseerd in het thuishonk van het koor.

Na de gebruikelijke koorrepetitie  zal onder het genot van een drankje het Duo Amuse een gedeelte uit de cabaret-kleinkunstvoorstelling “Waarom ook niet” opvoeren.

Let op!! Dit evenement is alleen toegankelijk voor leden en hun partners van Shantykoor Midscheeps.

 

DUO AMUSE en hun voorstelling ‘WAAROM OOK NIET…’

De cabaret- kleinkunstvoorstelling gaat over passie voor het theater. Wie kennen we allemaal nog en is het niet tijd voor wat nieuws onder de zon? En hoe zit het met de liefde? Heeft die ook een update nodig of hebben we alleen zelf een update nodig. Zijn er nog stiekem nieuwe taboes in ons leven geslopen? Anita Stevens en Marcel Vaandrager hebben niet alle antwoorden op deze vragen, maar komen wel een heel eind.

Anita en Marcel zijn twee heel verschillende artiesten, die elkaar kennen van de Paul van Vliet Theateracademie. Anita en Marcel vullen elkaar op het toneel perfect aan.

De conferences en liedjes met eigen teksten worden allemaal als amuse aan het publiek gepresenteerd. Een voorstelling met conferences, liederen en mijmeringen, kortom: een voorstelling waar je bij moet zijn!

Gegevens

Datum:
januari 9
Tijd:
21:00 - 21:30